Ledlenser iH8R

Ledlenser iH8R

4.8
(414)
Écrire un avis
Plus
€ 700.00
Ajouter au panier
En Stock
Description

Detta är en lätt, uppladdningsbar pannlampa i Ledlensers industriserie. Med en vikt på endast 158 ??gram är Ledlenser iH8R en mycket lätt pannlampa. Lyktan har
Detta är en lätt, uppladdningsbar pannlampa i Ledlensers industriserie. Med en vikt på endast 158 ??gram är Ledlenser iH8R en mycket lätt pannlampa. Lyktan har upp till 600 lumen och en räckvidd på 150 meter. iH8R är lämplig för användare som behöver en uppladdningsbar arbetslampa och som förväntar sig en strålkastare av god kvalitet. Lyktan levereras med hjälmfäste och har en extra fokusring för enklare användning med handskar på.

Lyktan kan användas med uppladdningsbara Li-ion-batterier (medföljer), och den laddas via USB-kabel. Strålkastaren har en indikator för låg batterinivå och laddningsstatus. Med Advanced Focus System och Rapid Focus kan du enkelt ställa in ljuskäglan från bred till smal med en hand. Lampan tänds/släcks med en strömbrytare på lamphuvudet.

Ställ in på lägsta ljusstyrka lyser den i upp till 120 timmar, inställd på maximal ljusstyrka lyser den i 10 timmar. Maximal ljusstyrka är 600 lumen, vilket ger bra ljus ut till 150m.

iH8R har tre ljusprogram: Power, Mid Power och Low Power. Lyktan väger 158 gram. Levereras med batterier, USB-laddningskabel, väska och hjälmfäste.

Ledlenser iH8R Rechargeable LED Headlamp

Built for your extraordinary everyday, the iH8R is incredibly light and easily mounts on a helmet so the light follows wherever you go. Up to 600

Led Lenser iH8R Headlamp - - Online Shop for Workwear, 85,90 €

Hodelykt Ledlenser iH8R

LEDLenser H5R Work Rechargeable Headlamp

Ledlenser iH8R Rechargeable LED Headlamp

LedLenser iH9R Rechargeable Multi-Colour LED Head Torch (600 Lumens)

LEDLENSER IH9R 400 LUMENS RECHARGEABLE HEADLAMP-BLACK MH9R

LEDLENSER IH7R CRI - Ledlenser Malaysia

VOLTRONIC SHOP - Led Lenser Headlight iH5R

Ledlenser iH8R Rechargeable 600 Lumen LED Work Head Torch Inc Helmet Mount

Ledlenser H8R High Power LED Rechargeable HEADLAMP, 600 Lumens - Black

Ledlenser 600-Lumen LED Rechargeable Headlamp (Battery Included) in the Headlamps department at